<%@ language="JavaScript" %> <% Langue = "fr"; url=Request.ServerVariables ("SERVER_NAME"); rswebsite = Server.CreateObject("ADODB.Recordset"); sqlWebSite="SELECT * FROM website WHERE url Like '%"+url+"%'"; rswebsite.Open(sqlWebSite,connPage,3,3); if (rswebsite.EOF){ sql="SELECT * FROM website"; rswebsite.Close(); rswebsite.Open(sql,connPage,3,3); } %> 24 heures de francorchamps 2004
 
 
voiture camion moto remorque caravane bateau avion hélicoptère vélo autocar tracteur train - bus - tram
 
Taxen


  PROXIMUS 24 HOURS OF SPA: Een weekend in Francorchamps.

24 uur activiteiten

Als u van uitstapjes, barbecues, wandelingen en andere ontspannende activiteiten in gezinsverband of onder vrienden houdt, bent u hier aan het juiste adres.
Met de 24 uren van Spa Francorchamps in zicht maken duizenden mensen zich elk jaar klaar om een onvergetelijk weekend te beleven.
Alle ingrediënten zijn aanwezig om van dit sportgebeuren een niet te missen jaarlijkse afspraak te maken.


U hebt de autoweg amper verlaten of u zult merken dat de hele omgeving van het circuit klaar staat om u te onthalen: hotels, gastenkamers, campings, snackbars, terrassen, drankgelegenheden, het kan echt niet op. De hele bevolking is voor u op de been en dat al sinds jaren. Zij zorgen ervoor dat u deze streek vol mooie herinneringen verlaat. Sportieve én feestelijke herinneringen!


U neemt de sleutel van uw kamer in ontvangst, installeert zich op de camping of - waarom ook niet - u zoekt een plaatsje onder de sterrenhemel uit om te overnachten, en dan gaat het richting circuit.
Maar wat u ook doet, u zal ongetwijfeld niet de eerste zijn die er aankomt, want sommigen zijn al enkele dagen eerder naar hier afgezakt om zeker te zijn van hun gebruikelijke plek, dat plaatsje dat ze niemand anders gunnen. Maar wees gerust, er zal plaats genoeg zijn voor iedereen!

Laten we even terugkeren naar de racebaan. Nadat u uw pass getoond hebt, kunt u zich echt helemaal laten gaan. Kijk links, rechts, voor en achter u, er is altijd wel iets te doen. Kraampjes, demonstraties, sportactiviteiten, wedstrijden, reclameacties, enz.
Eén motto: geniet er met volle teugen van en tot volgend jaar !

J-F Mathy

 

Terug naar hoofdmenu

 


<%=TitreASP(String(Request.ServerVariables("SCRIPT_NAME")))%> - <%=rswebsite.Fields("title"+Langue)%>
I
I

PROFESSIONALS? PLAATS MIJN ADVERTENTIE REGISTREER U

I
I