<%@ language="JavaScript" %> <% Langue = "fr"; url=Request.ServerVariables ("SERVER_NAME"); rswebsite = Server.CreateObject("ADODB.Recordset"); sqlWebSite="SELECT * FROM website WHERE url Like '%"+url+"%'"; rswebsite.Open(sqlWebSite,connPage,3,3); if (rswebsite.EOF){ sql="SELECT * FROM website"; rswebsite.Close(); rswebsite.Open(sql,connPage,3,3); } %> auto occasion belgique
 
 
voiture camion moto remorque caravane bateau avion hélicoptère vélo autocar tracteur train - bus - tram
 
Taxen


  PROXIMUS 24 HOURS OF SPA: De sfeer van de racebaan

Achter de coulissen van het gebeuren

Feestsfeer, werksfeer! Het is altijd leuk om elkaar op de racebaan opnieuw tegen het lijf te lopen. Honderden mensen (piloten, team managers, monteurs, ingenieurs…) zijn druk in de weer in en rond de grootse infrastructuren die de steeds professionelere teams ontplooien.
De gelukkigen die tijdens de race de kans krijgen om een kijkje achter de schermen te nemen zullen dit zeker niet tegenspreken. Als verrukte kinderen gaan ze helemaal op in deze magische wereld van felle kleuren en koortsachtige activiteit.


De grote vrachtwagens staan netjes geparkeerd rechtover de boxen die aan elk team werden toegewezen. Wat verder staan de 'machines' die wel paleizen op wielen lijken. En dan zijn er natuurlijk nog de niet minder indrukwekkende stands, caravans, tenten en andere infrastructuren waarin de sponsors, autoconstructeurs en handelaars van autotoebehoren hun intrek hebben genomen, …


Voeg daar nog de technische inrichtingen van de media aan toe (televisie, radio, fotografen, …) en om het geheel te bekronen ook een hele resem restaurants, terrassen, loges, snackbars en andere uitspanningen.

De racebaan omschrijven als de coulissen van het gebeuren is dus misschien wat misplaatst.
Zeker als je denkt aan de grootse inrichtingen, inspanningen en kwaliteiten van al die mensen die zich “achter de schermen” inspannen om van deze race een succesvol gebeuren te maken!

J-F Mathy

 

Terug naar hoofdmenu

 


<%=TitreASP(String(Request.ServerVariables("SCRIPT_NAME")))%> - <%=rswebsite.Fields("title"+Langue)%>
I
I

PROFESSIONALS? PLAATS MIJN ADVERTENTIE REGISTREER U

I
I